Tošini producenti pronašli su ovog dečka u Hrvatskoj! Slijedi li ovom mladiću velika regionalna karijera?

  • 06.11.2019
  • Glazba
  • Slavonski Portal

Tedi Grubica već godinama se bavi pjevanjem, no sve je to do nedavno bilo na lokalnoj razini u Istri. Njegovim izvedbama oduvijek su se svi divili, no nedavno mu se dogodilo nešto što mu je u potpunosti promijenilo smjer u životu. Naime, Tedi je prije nekoliko mjeseci snimio cover Tošine pjesme, a nakon toga interes za njim porastao je preko noći. 

``Nakon što sam obradio Tošinu pjesmu, javio se njegov kompozitor, producent i mentor Grigor Koprov. Autor njegovih najvećih hitova. Spremio je za mene pjesmu, nisam ni trenutka razmišljao, sjeo u avion i odletio u Makedoniju snimiti tu pjesmu``, kazao je Tedi koji već godina radi kao snimatelj MedVid produkcije iz Pule pa je tako i kao snimatelj često surađivao na snimanju video spotova za velike zvijezde.

Tedi sada predstavlja svoju pjesmu ``Suvenir`` koja već na prvu oduševljava brojne ljubitelje kvalitetne pop glazbe.

``Grigor Koprov potpisuje glazbu, Jovan Peurača potpisuje tekst, a za aranžman je zaslužan Vladimir Dojčinovski. Nakon 3 mjeseca kada se pjesma vratila s masteringa u Beogradu, odletio sam natrag u Makedoniju, na Ohridfest, njihov najveći glazbeni festival u državi. Tamo sam premijerno izveo tu pjesmu i osvojio nagradu za najbolju interpretaciju. Zatim smo sjeli i razradili ideju spota kojeg produkcijski pokriva MedVid produkcija iz Pule. Režiju i scenarij potpisuje Katarina Radetić. Iza onog što ćete vidjeti i čuti, zaista stoji veliki broj talentiranih i profesionalnih ljudi. Ideja, i poanta samog spota nije samo ono što vidimo. Kad zagrebemo ispod površine lijepih kadrova tu se krije puno više. Dvoje mladih se još uvijek vole, a krenuli su u život svatko svojim putem, međutim njihova se ljubav i dalje vuče za njima. To je ujedno i retrospektiva njihove ljubavi. Mnogi će se u tome pronaći. To je nešto što u čovjeku ostaje``, kazao je Tedi Grubica koji uskoro s Tošinim timom namjerava nastaviti suradnju.

``Ne tražim nikakve usporedbe s nikim, ali kada vam se javi ovakav tim ljudi morate biti ponosni. Danas je teško uspjeti ukoliko niste dio nekog TV showa, a ja sam samo pustio glas i to objavio na društvenim mrežama. Sretan sam što je sve krenulo u ovom smjeru, a uskoro pripremam još puno dobrih stvari``, otkrio je Tedi kojem brojni kolege predviđaju veliku karijeru.

FOTO: Privatni album